Bitcoinpriset kämpar för att göra ett drag högre

Bitcoinpriset kämpar för att göra ett drag högre, eftersom det finns ett monstermotstånd som bildas på det dagliga diagrammet (dataflöde från HitBTC).
Priset ligger under 100-dagars enkelt glidande medelvärde, vilket fungerar som ett försäljningsområde.
På timplanen via dataflödet från Bitstamp var det en mindre haussecken som kan uppmuntra köpare på kort sikt.
Bitcoinpriset visar haussecken på det nedre tidsrammet, men det dagliga diagrammet pekar mot en avgörande paus på kort sikt.

Kan Bitcoin pris återhämta sig?
Bitcoinpriset förblev under mycket starkt tryck i veckan, eftersom det var ett monstermotstånd på det dagliga diagrammet som bildades. Priset hittade kontinuerligt säljare nära 100-dagars enkelt glidande medelvärde (dagligt diagram och dataflöde från HitBTC). Det ser ut som en solid bearish struktur som bildas på det dagliga diagrammet, och om säljare får kontroll, kan priset bli lägre på kort sikt. Det finns en hausseformad trendlinje som bildas på samma diagram, vilket för närvarande förhindrar en paus i priset.

Bitcoin Price Teknisk Analys

Priset måste dock gå i en riktning. Endera kommer det att bli en paus över 100-dagars SMA (dataflöde från HitBTC) eller det kommer att vara en paus under trendlinjen och supportområdet. Nu, om vi tittar på de tekniska indikatorerna, är den dagliga RSI under 50-nivån, vilket tyder på att säljare är i kontroll. Dessutom är den dagliga MACD nästan platt, vilket är ett bekymmer för köpare. Så om alla säljare går in är chanserna för en avbrott mer jämfört med ett steg högre. Priset är även kämpar för att rensa 23,6% Fib retracement nivå av den sista droppen från $ 470 hög till $ 361 låg.

På flipsidan, om det finns en paus över 100 MA, så kan den öppna dörrarna för fler vinster på kort sikt. Nästa hinder på uppsidan i den situationen kan vara runt 50% Fib retracement-nivån för den sista droppen från 470 $ till 361 $ låg. Om vi ​​tittar på det nedre tidsramskartet, som timplanet via dataflödet från Bitstamp, finns det ett positivt tecken.

Bitcoin Price Teknisk Analys

Det var ett sammandragande triangelmönster som bildades på timmarschemat, vilket bröts av köpare för att rensa vägen för mer upsides. Priset avgick till och med över 100 timmars enkelt glidande medelvärde, vilket är ett haussecken. Emellertid fungerar $ 380-nivån som ett motstånd, vilket kan kräva en korrigering på kort sikt.

På nackdelen kan ett initialt stöd ligga runt 38,2% Fib retracement nivå av det sista benet från $ 373 lågt till $ 381 högt. Den viktigaste är runt 50% Fib, eftersom den ligger runt den trasiga triangelsträngslinjen som kan fungera som en barriär för säljare.

Titta på indikatorerna:
Hourly MACD – Den timme MACD ligger i den haussezonen som kan uppmuntra köpare att gå vidare.

RSI (Relative Strength Index) – Den timliga RSI ligger över 50-nivån, vilket är ett kortfristigt bullish tecken för köparna.