Bitcoinpriset kommer alltid att förbli

Bitcoinpriset kommer alltid att förbli ett ämne av betydande debatt, eftersom det finns de som anser att kryptokurven är undervärderad, medan andra förutsätter stagnation eller till och med en nedgång. Flera Bitcoin-experter vägrade med sina tankar nyligen, och det finns några intressanta svar, minst sagt.

Det har varit Bitcoin Code

Det har varit några spektakulära Bitcoin prisspecifikationer tidigare, och trots att värdet per BTC har stigit kraftigt från 2010 finns det fortfarande mycket utrymme för tillväxt. Samtidigt är det bara omöjligt att förutsäga var priset för Bitcoin kommer att sluta, eftersom det finns Bitcoin Code så många olika faktorer att ta hänsyn till.

Bitcoin Revolution uttalade:

„Jag antar en ökad omsättning för daglig Bitcoin-transaktioner i dollar för att höja 10 gånger, till en halv miljard USD per dag (mycket optimistiskt scenario som Bitcoin kommer få PayPal på ett år), så om nuvarande korrelation mellan Bitcoin-priset och omsättningen uppfattas därmed Bitcoin skulle kosta mellan $ 1800 och $ 1,900, denna uppskattning är men Bitcoin Revolution mycket grovt och ignorerar en rad andra faktorer. “

Kanske den mest entusiastiska prispunkten indikerades av ANX-vd Ken Lo, som han förutspådde ett Bitcoin-pris på 35 000 US-dollar under de kommande tolv månaderna. Med tanke på hur Bitcoin kämpar för att nå markeringen på US $ 500 vid skrivningstillfället verkar en sådan exponentiell ökning mycket osannolikt. Men ingen skulle tänka på att se priset tolv månader från nu.

Medan andra Bitcoin-experter kanske inte delar Los spänning, är majoriteten av Bitcoin-prisspecifikationerna betydligt överstigande US $ 1000. Många människor verkar tro att BTC-priset kommer att explodera under de kommande månaderna, även om det inte finns någon riktig indikation på att det händer. En sak som kan få effekt på detta resultat är den kommande Bitcoin halveringen, som kommer att äga rum om några veckor från och med nu.

Bitcoin Association of Ireland Grundare Alan Donohoe var mer jordnära:

„Det faktum att det inte kommer att finnas mer än 21 miljoner bitcoin som existerar kommer att göra dem mer värdefulla. Regeringen kan skriva ut pengar på obestämd tid, med Bitcoin så är inte fallet. Gränsen på 21 miljoner bitcoins är „hårdkopplad“ i protokollet, så som med något objekt som det blir mindre, stiger värdet generellt. Jag skulle gissa om 12 månader 1 Bitcoin kommer att handla om € 800-värdet. “

Flera av Bitcoin-experterna förväntar sig en annan Bitcoin-bubbla i år, men det kommer förhoppningsvis att bli en mer legitim. Den tidigare Bitcoin prisbubblan orsakades av Mt. Gox utbyte, som så småningom stängs av efter att ha stalit hundratusentals Bitcoins från sina användare. Pengar lockar alla slags människor, och en explosiv Bitcoin prisökning kan ha en liknande effekt.